احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

نیویورک تایمز: معامله محرمانه بایدن با بن سلمان به شکست ختم شد

روزنامه «نیویورک تایمز» جزئیاتی را در مورد شکست یک توافق محرمانه میان بایدن و محمد بن سلمان منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» جزئیاتی را از شکست یک توافق محرمانه که ماه می‌گذشته بین واشنگتن و ریاض برای افزایش تولید نفت تا پایان سال منعقد شده بود، منتشر کرد.

این روزنامه توضیح داده است: مفاد اولیه این توافق، شامل دو بخش بوده که طبق آن مقرر شده بود عربستان تولید نفت را روزانه به میزان ۲۰۰ هزار بشکه در بازه زمانی بین سپتامبر و دسامبر افزایش دهد.

این روزنامه اضافه کرده است که نشانه‌های شکست این توافق از زمان سفر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی که برای همین هدف بود، نمایان شد، به گونه‌ای که محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، آن زمان بایدن را ناامید کرد و علناً به او اطلاع داد که کشورش نمی‌تواند تولید نفت را افزایش دهد.

طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، پس از آن، در اوایل اکتبر بیانیه اوپک پلاس در ارتباط با تصمیم خود برای کاهش تولید نفت به میزان دو میلیون بشکه در روز از ابتدای نوامبر خشم کاخ سفید را برانگیخت و آن را توهین به بایدن و آمریکا به حساب آورد، همچنین ریاض را به همراهی با مسکو علیه واشنگتن و گرانی بنزین در آمریکا متهم کرد.

عادل الجبیر، وزیر امور خارجه سابق عربستان در واکنش به ادعا‌های آمریکا هم تاکید کرد افزایش قیمت بنزین به دلیل تصمیم عربستان سعودی نبوده، بلکه به دلیل کمبود پالایشگاه در آمریکا بوده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر